Konrad Dakgoot Techniek is een aftakking met vele voordelen

Samen met Konrad Roof Technology bieden wij nu een nog completer servicepakket aan voor uw dak.

Wij zitten al 10 jaar in het vak, maar werken onder een nieuwe naam.

Konrad Dakgoottechniek is een aftakking van het bedrijf Konrad Roof Technology. Al onze services hebben we 10 jaar vanuit één bedrijfsnaam aangeboden. Konrad Roof Technology heeft besloten deze specialisatie een nieuwe naam te geven.

De twee aanvullende bedrijven bevinden zich in hetzelfde bedrijfspand in Middenmeer. Dit resulteert in een nauwe communicatielijn voor een duidelijk en soepel verloop van uw renovatie. Ook de gebruikelijke werkwijze is identiek aan elkaar. Hierdoor is het eenvoudig om een gezamenlijk advies te krijgen of offerte te ontvangen voor uw dak en/of dakgoot.

Een toegankelijk aanbod voor onze klanten
Konrad Dakgoottechniek is opgericht om het totale servicepakket nog verder uit te breiden en om de dakgootgerelateerde werkzaamheden toegankelijker te maken voor klanten. Wij zien de dakgoot als een uiterst belangrijk element op uw dak en daarom vinden wij het van belang dat de nummer één oorzaak van lekkages de aandacht en verzorging krijgt die het nodig heeft.

Volledige ondersteuning van A tot Z
Twee werknemers binnen Konrad Roof Technology zijn al jaren gespecialiseerd in dakgoten en platdakwerkzaamheden en zullen nu deze functie verder uitvoeren onder een nieuwe naam. Door jarenlange ervaring en A-kwaliteit materialen leveren deze twee werknemers vakwerk.

Of het nu gaat om duizenden meters dakgoot bij grote renovaties of kleinere werken met vele kleinschalige obstakels: Konrad Roof Technology kan samen met Konrad Dakgoottechniek alle werkzaamheden aan uw dak van A tot Z uitvoeren.

Vraag een offerte aan
Is uw dak(goot) aan reparatie toe?

Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.