Heeft u lekkage aan uw platte dak?

Niets is zo vervelend als een lekkend dak boven uw bijkeuken of garage. Daarom lossen wij dit zo snel mogelijk op.

Zo gaat een platdakreparatie in zijn werk

Men heeft vaak geen oog voor een plat dak, totdat het gaat lekken. Dit is net als lekkage aan de dakgoot erg vervelend. Afhankelijk van het materiaal dat op uw platte dak is aangebracht, kunnen wij dit op verschillende manieren verhelpen.

Hoe gaan we te werk? 
Bij een reparatie wordt de lekkage opgespoord en waar nodig een nieuwe toplaag aangebracht en voorzien van een nieuwe zinken deklijst. In sommige gevallen is dat niet mogelijk, omdat er grind op het dak ligt. Daarom moet eerst de onderlaag en toplaag verwijderd worden voordat er een nieuwe laag op gebrand kan worden.

Het materiaal dat op uw dak ligt is over het algemeen van bitumen, dat gekocht worden in rollen. Af en toe komt het ook voor dat een plat dak gemaakt is van zink. Dit bieden wij ook aan, maar is wel duurder dan bitumen. Ook levert het verder geen voordelen op voor uw dak. Wel kan het goed zijn om zink te kiezen op het moment dat het past bij de uitstraling van uw woning. 

Heeft u lekkage aan uw platte dak - of bent u niet zeker van de oorzaak? Neem dan contact met ons op. Wij kijken zoeken naar een oplossing, zodat de lekkage zo snel mogelijk verholpen is. 

Neem contact op
Is uw dak(goot) aan reparatie toe?

Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.