Het laatste nieuws

Op deze pagina leest u het laatste nieuws wat er zoal gebeurd in dit bedrijf. Dit kan van alles zijn zoals bijvoorbeeld nieuwe investeringen, gewijzigde contactgegevens, of artikelen die verschenen in vakbladen. De onderwerpen lopen uiteen maar zijn altijd actueel. Zodat u een kijkje kan nemen in ons bedrijf en wat er gebeurd buiten het renoveren om.

In 2022 samen nog sterker 

Dit is een artikel in het vakblad SteilDak

Dit jaar was wederom geen gemakkelijk jaar: De wisselende coronamaatregelen, de strenge vorst met sneeuw in februari, de schaarste in materiaal, maar daar tegenover de grote vraag naar renovaties, en de natte zomer en herfst. Anticiperen was erg belangrijk en daarom kunnen wij alsnog tevreden op dit jaar terugkijken.  Alles moest beter worden doordacht en eerder worden gepland, zoals bijvoorbeeld de dakpannen die tegenwoordig een oplopende levertijd van 12 weken hebben. Maar zelfs deze tactieken zorgen niet voor een gegarandeerd succes want het weer of het coronavirus gooide vaak roet in het eten. Toch wisten onze medewerkers wederom dit jaar prachtig werk te leveren op niet alleen kleinschalige vakkundige projecten maar ook op onze grootste werken ooit, die reiken tot in Zeeland.

Dus ondanks dat dit jaar niet vanzelf ging, voelden wij toch dat wij klaar waren voor een volgend hoofdstuk. Namelijk een uitbreiding waarbij de dakgoten en diverse zink, en plat dakwerkzaamheden gedaan worden onder een nieuwe naam, namelijk Konrad Dakgoot Techniek B.V. De dakgootspecialisten verdienen een eigen bedrijf en door de gezamenlijke inzet van alle werknemers hadden wij de ruimte om dit te realiseren. Wij proberen hiermee wederom een stapje voor te blijven. Maar nu is het eerst tijd om even stil te staan bij een welverdiende kerstvakantie. Wij wensen u een fijne kerst en een gezond nieuwjaar. Wij staan in het nieuwe jaar vanaf 10 januari weer voor u klaar, dit maal niet alleen voor uw dak maar ook voor uw dakgoot!