Complete renovatie in Oostend

Deze renovatie wordt samen uitgevoerd met Konrad Roof Technology en transformeerd het dak volledig. Van de nok tot de goten zijn alle werkzaamheden uitbesteed aan Konrad en deze zijn heel divers. Van zelfgemaakte dakkapellen tot nieuwe zinken goten, alles wordt meegenomen. 

Welke werkzaamheden zijn er verricht?

Dit maal komt Konrad Dakgoot Techniek in actie op het eiland Texel. Deze particulier in Oostend wenste een complete renovatie van A tot Z. Konrad Roof Technology verzorgd hier de werkzaamheden aan het hellende dak. Werkzaamheden die hieronder vielen waren het aanbrengen van isolatieplaten en het maken, en aanbrengen, van dakkapellen op maat. Doordat het dak hoger komt te liggen, door het aanbrengen van de de isolatieplaten, was het verstandig de dakgoot ook meteen te renoveren. Voor deze werkzaamheden werd Konrad Dakgoot Techniek ingeschakelt. Wij hebben de oude zinken bakgoot verwijdert en een nieuwe zinken B44 bakgoot, inclusief gootbeugels, aangebracht. Deze zinken bakgoot werd hoger aangebracht dan de oude bakgoot omdat het dak door isolatieplaten nu hoger ligt. Zo kan het hemelwater beter afgevoerd worden in de ook nieuw geplaatste zinken HWA.  

Verder heeft Konrad Roof Technology voor dit werk zelf de dakkapellen gemaakt op maat. Op deze dakkapellen komen zinkendaklijsten die dan weer verzorgd worden door Konrad Dakgoot Techniek. Dus door samenwerking en het efficient gebruiken van specialisaties hebben beide bedrijven hier de bewoners blij gemaakt met een compleet gerenoveerd dak. Op deze afbeeldingen kunt u goed zien wat het doet voor de hele uitstraling van uw woning als u beide bedrijven inschakelt. 

Is uw dak(goot) aan reparatie toe?

Neem contact met ons op, of vraag direct een offerte aan.